Vendégkönyv

Hozzászólt: Lakatos Tamas | 2011-04-18

Nagyon jó kúltúrált hely, kedves kiszolgálás. Itt tényleg minden a vendégért van, ajánlom mindenkinek.

Hozzászólt: Jakab Ábel | 2012-02-26

Az egység nagyon rendezett,tiszta és elegáns.Az ételek bőségesek,finomak.A kiszolgálás nagy megelégedést váltott ki belőlünk.Barátaimnak és minden más igényes embertársamnak csak ajánlani tudom,és fogom.Még egyszer köszönöm az élményt.

Hozzászólt: Simon Evelin | 2012-03-11

Az esküvőnket tartottuk ebben a csodálatos étteremben ahol mindenki nagyon jól érezte magát.Az ételek finomak és bőségesek voltak.A személyzet nagyon odafigyelő és udvarias.Minden házasuló párnak csak ajánlani tudom. Az árakkal nagyon elégedettek voltunk.A főnök asszony egy csodálatos nő,aki mindent megtett,hogy maradandó,jó élményekkel teljen el az esténk.Köszönjük szépen.

Hozzászólt: Kicsák József | 2012-07-15

Sültes tálat rendeltünk,ami nagyon ízletes és bőséges volt.Szépen volt csomagolva és Szép kártyával fizethetünk bármikor.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hozzászólt: Fazekas Tiborné | 2012-07-28

Végre egy hely a Városban ahol minden utalványt és mindenféle Szép kártyát és Erzsébet utalványt elfogadnak.Az étterem nagyon barátságos tiszta.Az ételek bőségesek és ízletesek.Bónuszhír:A napi menü olyan,mint máshol az alacart ételek.

Hozzászólt: Répási Ferenc | 2013-02-25

A párom Szülinapját csodálatossá varázsolták.A barátaink nagyon örültek,hogy megismerték ezt az éttermet.Ők is itt fognak ezután bulizni.Az ételek bőségesek,finomak voltak és nem is volt drága.Fontos volt nekünk,hogy a gyerekeket is szeretik,és vihettünk egy kis hazait is.Mindenkinek ajánlani tudom csak.

Hozzászólt: D. Kitty | 2013-04-03

Egy kedves barátnőmtől hallottam erről a helyről,azt mondta az összes szobát kipróbálta Önöknél:)))),mégis a 6-os volt a kedvence;) A kiszolgálás is tökéletes volt minden alkalommal.;)Kittyke

Hozzászólt: katalin51@freemail.hu | 2014-06-29

Több alkalommal rendeltem a sültestálakból.Nagyon finom Ízek,és bőséges kínálatu.Nagyon szeretjük.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Fontos,hogy fizethetek szép kártyával is.

Hozzászólt: Teichner Szilveszter | 2017-01-26

Csak 1 éjszakára szaálltam meg itt de ha erre járok biztosan vosszatérek.

* a jelölt mezők kitöltése kötelező.